Misi Kurus Selepas Raya Kini Bermula!

TIRU RAHSIA 11,086 WANITA DAPATKAN BADAN ANAK DARA SEAWAL 2 MINGGU, HANYA DENGAN TINGKATKAN ‘HORMON PEMBAKAR LEMAK’!

Satu-satunya solusi khas yang di formulasi untuk kesan yang lebih baik terhadap WANITA

Kebanyakan penyelesaian tidak spesifik kepada jantina sedangkan WANITA secara klinikal terbukti mengalami masalah berbeza berbanding LELAKI tentang menurunkan berat badan.

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

92% Produk Turun Berat Badan Di Luar Sana Adalah Scam, Dan Kami Bongkarkan Dalam Video Ini…

Tonton sampai habis supaya anda tak buat silap yang sama..

Mengapa 92% Program Diet Semata Tidak Berkesan?

Ini bukanlah salah anda.

Penat buat macam-macam tips, latihan workout dan jogging tapi tetap juga tak nampak hasil atau berat dah mula tidak berubah?

Program sebegini hanya menekankan aspek turunkan berat badan dengan menahan anda untuk makan dan dengan tips-tips yang menjanjikan kesan yang pantas.

Kesannya? Anda tetap tidak berjaya untuk mendapatkan berat badan yang ideal.

Anda mula diet, berat turun sedikit, badan anda mula cuba sesuaikan dengan keadaan baru, kadar berat badan untuk turun makin perlahan dan akhirnya anda merasakan tiada perubahan.

Baik kembali macam biasa. Apabila anda kembali macam biasa, berat naik kembali.

Saya yakin anda bersetuju kenapa? Sebab Yun pun dah lalu fasa ni. Dah cuba macam-macam.

Yun ringkaskan kitaran turun berat badan ni di bawah dari mula diet sehinggalah lemak mula bertambah semula dan akhirnya berat badan naik.

Plateau terjadi disebabkan homeostasis, dan homeostasis pula terjadi disebabkan HORMON!

Sehinggalah Yun terbaca kajian terbaru yang mengatakan bahawa hormon memainkan peranan penting untuk bantu kita turunkan berat badan.

Mesti anda tidak pernah dengar kan pasal ni?

Ini kerana kajian ini adalah kajian yang terbaru dan media-media utama masih belum melaporkan pasal penemuan ini.

Tetapi, hormon apa yang perlu di kawal untuk turunkan berat badan? Apakah fungsinya?

Teruskan membaca..

Jadi Hormon Apa Yang Perlu Dikawal?

Kenapa Wanita Seperti Anda Memerlukan Solusi Berbeza Berbanding Lelaki Untuk Turunkan Berat Badan?

Hormon Tidak Seimbang

Wanita mempunyai kadar hormon estrogen yang lebih tinggi - yang menyebabkan kadar penyimpanan lemak lebih tinggi pada bahagian pinggul dan peha. Ketidak seimbangan ini lebih teruk apabila datang bulan yang boleh menyebabkan nafsu makan meningkat.

Perbezaan Jisim Otot

Lelaki mempunyai jisim otot yang lebih daripada wanita. Otot ini lebih efektif untuk membakar lemak yang menyebabkan lebih mudah untuk turunkan berat badan. Oleh itu, wanita perlu tingkatkan metabolisma badan untuk bantu lagi kadar pembakaran lemak.

Tekanan Sosial

Wanita selalu dikaitkan dengan bermacam-macam ketetapan sosial seperti perlu nampak begitu dan begini yang menyebabkan pemakanan yang tidak betul (eating disorder). Ini memberi impak terhadap mental wanita dan memberi kesna buruk terhadap motivasi wanita untuk kekal dengan perancangan untuk turunkan berat badna.

Stress

Berdasarkan kajian, wanita lebih mudah terkesan apabila mengalami stress. Stress yang teruk boleh menyebabkan peningkatan kepada hormon kortisol yang menyebabkan kesukaran untuk turunkan berat badan atau mudah naik badan. Lepas stress, makan pula.

Apa Cara Paling Mudah Untuk Kawal Hormon?

Memperkenalkan

OFICACTUS

Jus Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Hormon Pembakar Lemak

Menggunakan kaktus OPUNTIA FICUS INDICA (OFI) sebagai bahan utama yang turut dikenali sebagai Nopal Cactus, Barbara Fig, Indian Cactus dan prickly pear.

Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Diformulasikan khas untuk mengoptimakan hormon pembakar lemak anda supaya lemak cepat terbakar, badan tak simpan lemak, anda cepat ramping dan buat anda tak lapar.

OFICACTUS Juga Diperkaya Dengan

Bagaimana OFICACTUS Boleh Membantu Anda?

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal

Pakar-pakar yang kami temui ini adalah pakar yang terulung di dalam kajian mereka dan ini adalah research paper atau kajian mereka terhadap OFI – bahan utama dalam OFIcactus ini.

Opuntia Ficus Indica (OFI) membantu dalam sistem penghadaman, sembelit dan kesihatan usus, mengurangkan berat badan melalui diuresis, mengurangkan gula dalam darah dengan meningkatkan plasma insulin, mengurangkan peratusan lemak dalam badan dan mengurangkan BMI.

Mengawal hormon: Adiponectin

Hasil kajian mendapati Garcinia Cambogia dapat menyekat selera makan, mengurangkan keupayaan badan untuk membentuk lemak, mengurangkan kolestrol dan sebahagian lemak dalam badan, meningkatkan toleransi gula dan tekanan darah, mengurangkan selera makan, mengurangkan pengambilan makanan, memberikan kekenyangan yang berpanjangan dan sebagai pengawal berat badan.

Mengawal hormon: Ghrelin

Hasil kajian klinikal mendapati Sinetrol -XPur (bahan aktif daripada buah guarana, limau gedang, oren) membantu mengurangkan berat badan dan BMI, bertindak sebagai antiobesiti, mengurangkan lemak di perut dan membaiki keradangan.

Mengawal hormon: Thyroid

Ujian klinikal mendapati L-Cysteine dapat mengurangkan pengambilan makanan, mengurangkan gastic emptying, menyekat selera makan dan plasma hormon ghrelin, mengurangkan pengambilan makanan. Ia juga meningkatkan kesihatan usus bertindak sebagai antioxidant
dan melindung sistem penghadaman.

Mengawal hormon: Ghrelin

Menurut kajian, Ashwagandha KSM66 berfungi sebagai anti-stress, merendahkan kortisol, meningkatkan metabolisme, mengurangkan lemak badan secara langsung, anti-oxidant
dan meningkatkan pembinaan otot.

Mengawal hormon: Cortisol, Thyroid

African Mango berpotensi menurukan berat badan selepas pemerhatian suku kaum yang menggunakan benih sebagai makanan ruji yang mempunyai badan yang langsing dan mengurangkan penyakit kardiovaskular, ia mengandungi serat yang tinggi dan membolehkan penyerapan gula secara beransur-ansur dan mengurangkan pembentukan adiposit (tisu lemak).

Mengawal hormon: Leptin, Cortisol, Thyroid

Hasil kajian mendapati Senna baik untuk penurunan berat badan, membantu untuk buang toksin dan makanan yang tidak hadam dari badan. Ia juga menyokong penyerapan nutrien yang betul dan metabolisme optimum dan membuang toksin dapat bantu kurangkan obesiti.

 

Ini Pula Bukti Dari Pengguna OFICACTUS Sendiri

Dari 80kg kepada 63kg. Turun 17kg

  • Selepas bersalin, struggle untuk kawal pemakanan, asyik craving. Berat makin menaik
  • Cuba pelbagai tips, walaupun dah ikut satu demi persatu, tetap naik juga. Turun sikit, naik semula.
  • Amalkan OFICACTUS, berjawa kawal selera makan. Rasa tak perlu makan banyak. Tidur, makan, minum boleh dijaga baik
  • Berat badan mula susut, sekarang kembali macam sebelum melahirkan anak.

Dari 83kg kepada 60kg. Turun 20kg

  • Selalu travel di atas urusan business, bila travel, selalu makan itu makan ini.
  • Walaupun makan sedikit sahaja, berat naik mendadak. Cuba intermittent fasting tapi sekejap sahaja, tak tahan.
  • Amalkan OFICACTUS setiap pagi, tak ubah apa-apa tapi rasa segar. Hormon lebih terkawal. Makan pun dah tak ikut nafsu.
  • Amalkan juga hidup sihat. Alhamdulillah. Dah turun 20kg.

Dari 73kg kepada 62kg. Turun 11kg

  • Sentiasa rasa lapar, bila lapar mula makan lebih daripada apa yang sepatutnya.
  • Mula sedar badan makin naik bila banyak baju kurung untuk kerja dah rasa tak muat nak pakai.
  • Jumpa OFICACTUS sebab kawan recommend. Terus order 2 botol untuk cuba. Minggu pertama turun 1.5kg. Konsisten amalkan
  • Selera makan dah boleh kawal. Badan rasa makin ringat.

Mengapa WAJIB Pilih OFICACTUS?

Cara Penggunaan OFICACTUS

  • Ambil 2 sudu besar (20ml) jus OFICACTUS sebelum sarapan.
  • Sekali sehari sahaja.
  • Tidur dan minum air kosong secukupnya untuk melancarkan proses pembakaran lemak.

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko. Kami sangat yakin bahawa OFICACTUS mampu membantu anda untuk dapatkan bentuk badan idaman anda, sebab tu kami berani berikan jaminan ini.

Apa Anda Akan Dapat Jika Beli Hari Ini?

PROGRAM
"TURUN 5KG DALAM 20 HARI"

Kami bawakan khas kepada anda, Coach Aidy Johan, seorang fitness coach bertauliah dan juga pakar nutrisi yang juga merupakan coach untuk pasukan team bola wanita Selangor, khusus untuk membantu anda mencapai bentuk badan idaman anda, berupa 4 video berdurasi selama 30 minit/video.

Khas untuk pembeli PAKEJ 3 PERCUMA 1 sahaja!

UBAH HIDUP & KEYAKINAN DIRI ANDA SEKARANG!

FAQ

Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu berpantang.

Minum 2 sudu besar OFICACTUS sebelum sarapan.

OFICACTUS™ telahpun mendapat pengkelasan produk sebagai minuman botani.

OFICACTUS berperisa buah mangga.

Boleh, kerana OFICACTUS ada bahan yang boleh merawat masalah kencing manis dan darah tinggi sekali.

Boleh, sila pilih option ‘COD’ semasa checkout.

Jika OFICACTUS tak berjaya kawal hormon mahupun turunkan berat badan anda, kami akan refund duit anda 100%.

Disclaimer :

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site oficact.us is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website and for other purposes described in our privacy policy.

Individual results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are by real people, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Shipping & delivery : We will deliver within 24 hours after confirming your order. It is expected to arrive within 3-5 working days. We will notify you whenever there are special circumstances. 

Privacy : We will not use personal information provided by our customer for any purpose other than shipping and contact, not transfer or provide to a third party.

Terms & conditions : bBy visiting out site/ or purchasing something from us, you engage in our “service” and agree to be bound by the following terms and conditions.

ALL RIGHT RESERVED © 2023 OFICACT.US.